Formaruha, felszerelések, eszközök

Munkatársainkat a Társaság emblémájával ellátott nyári és téli formaruházattal szereljük fel. A minden igényt kielégítő ruházat jellemző színei a kék szín különböző árnyalataiból tevődnek össze, rövid és hosszú ujjú fehér inggel, nyakkendővel. A ruházaton munkatársaink a Társaság és a vagyonőr nevét, azonosító számát tartalmazó kitűzőt viselnek.

Munkatársainkat a szolgálati hely, az őrzött objektum igényei, valamint a megrendelő előírásai szerinti felszereléssel (fegyver, gumibot, gázspray, lámpa, rádió, távcső, kutya, gépkocsi stb.) látjuk el. Az eszközök beszerzését, tárolását, kiadását-visszavételét, karbantartását, selejtezését stb. az ISO 9001 szabvány vonatkozó folyamatleírása szabályozza. A szükséges felszerelést központosított formában jóváhagyott és minősített beszállítóktól szerezzük be, így azok minőségi színvonala kifogástalan.

Gépjárműveink Lexus, Volvo, Ford, Suzuki típusúak, a fegyverek a FÉG Parabellum gyártmányai, számítógépeink hálózatba kötött DELL egységek, amelyek a megfelelő irodai programcsomagokkal, adatbázis kezelő és nyilvántartó és számviteli programokkal működnek, szélessávú internet hozzáféréssel rendelkeznek. A szolgálati helyeken alkalmazott rádiók a jól bevált MOTOROLA 300, 320, 340 típusok, valamint az ICOM F4C.

A BBB Zrt. a cégcsoport tulajdonában lévő Fórum irodaházban, a 1181 Bp. Darányi u.12. szám alatt, minden igényt kielégítő központi telephelyet és ugyanitt 24 órában működő irányítási/diszpécser központot tart fenn.

Társaságunk arra törekszik, hogy ügyfeleink számára magas színvonalú, folyamatos és komplex szolgáltatást biztosítsunk. Ennek keretében elsőrendű, minőségi szolgáltatásainkkal szavatoljuk megbízóink vagyonbiztonságát, működési stabilitását, elkötelezetten kívánunk hozzájárulni megrendelőink gazdasági eredményeihez, működési sikereihez és hosszú távú prosperálásához.

Budapest, 2014. január
dr. Vágó Ervin
vezérigazgató sk.

mp3 database pdf database