Információk, elismerések

A Társaság legjelentősebb üzletága a személy- és vagyonvédelmi tevékenység, ezen belül az élőerős őrzés-védelem.

stat

Szolgáltatásaink végzéséhez cégünk rendelkezik a vonatkozó jogszabályban meghatározott személy- és vagyonvédelmi, valamint magánnyomozási tevékenység folytatásához szükséges rendőrhatósági engedéllyel.

A BBB Zrt. és a Magyarországon bejegyzett Generali-Providencia Zrt. között  a vagyonvédelmi szolgáltatásra 100 millió forint/káresemény értékű, összességében 500 millió forint/év értékű szakmai felelősségbiztosítási szerződés van hatályban. Külön 50 millió forint/év értékű felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezünk a takarítási tevékenységre vonatkozóan.

Társaságunk tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának, és a VOSZ-nak (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége). Részvénytársaságunk management-jének tagjai, a kamarák vezetésében képviseltetik magukat.

A Bank Biztonság Bizalom Zrt. az MSZ EN ISO 9001:2009 nemzetközi szabvány szerinti  minőségirányítási rendszert működtet a személy- és vagyonvédelem, valamint magánnyomozás és létesítmény üzemeltetés szolgáltatásaira.

 Társaságunk kialakította, tanúsította és működteti az AQAP 2120 normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszert, és megszerezte a “NATO beszállításra alkalmas” határozatot. További tanusítványaink: ISO 14001, ISO 28001 és ISO 27001.

Vagyonvédelmi munkánk elismerését jelzi, hogy referenciáink között tudhatunk  bevásárlóközpontokat, köztük az ország egyik legnagyobb kereskedelmi létesítményét a WestEnd City Centert, a kecskeméti Malom Centert, a Sárkány Centert.

Társaságunk irodaházakban is teljesít biztonságvédelmi szolgáltatást, így többek között a Westend Ingatlanhasznosító és Üzemeltető Kft., a Trigránit Management Kft. irodaházaiban, a Buda Square irodaházban, a 78-as Irodaházban a budapesti Francia Intézet objektumában. Referenciáink között tudhatjuk a CIB Bank Zrt. 62 fiókjának, a SBERBANK Magyarország Zrt. országos hálózata 56 fiókjának, valamint a Gránit Bank Zrt. központjának őrzés-védelmét.

Jelentős tapasztalatot szereztünk nagy kiterjedésű objektumok összetett és bonyolult őrzés-védelmi feladatainak ellátásában, így a Bakonyi Erőmű Zrt. ajkai és inotai létesítményeinek, a Művészetek Palotája és a Papp László Budapest Sportaréna biztonságvédelmi feladatainak teljesítésében, továbbá induló beruházások területének biztosításában, Nemzeti Színház, Millenniumi Városközpont, Vodafone torony, Kőérberek-Tóváros lakópark, Castrum Ház, Marina Part, Infopark, Decathlon Soroksár, Syma csarnok, Etyek Korda Filmstúdió.

Folyamatosan látunk el rendezvénybiztosítási feladatokat elsősorban a Papp László Budapest Sportaréna és a Művészetek Palotája létesítményekben.

Közbeszerzési pályázaton nyertük el a Fővárosi Állat- és Növénykert és a Magyar Igazságügyi Akadémia őrzés-védelmi feladatainak ellátását.

Takarítási üzletágunk dinamikusan fejlődik. Társaságunk látja el a Bakonyi Erőmű Zrt., a WestEnd City Center, a 78-as Irodaház,  a Millennium Tower I-II-III irodaháza, a Papp László Budapest Sportaréna és a Művészetek Palotája, valamint a WestEnd City Center Starbucks kávézó területén jelentkező takarítási feladatokat.

Szerződéseink többsége határozatlan időtartamú.

A BBB Zrt. jelenleg közel 1.000 főt alkalmaz, köztük számos olyan munkatársat, akik korábban a rendvédelmi szervek hivatásos állományában teljesítettek szolgálatot és szereztek szakismereteket, tapasztalatokat.

Nagy súlyt helyezünk munkatársaink kiválasztására. Alapvető követelmény, hogy a felvételre kerülők emberileg, erkölcsileg megbízhatóak, szakmai szempontból megfelelően képzettek legyenek. Alkalmazottaink beleegyezésével felvételüket megelőzően, illetve ezt követően alkalomszerűen életmód ellenőrzéseket folytatunk, hogy életvitelükről, az esetleges kockázati tényezőkről minél alaposabb ismeretekkel rendelkezzünk. Munkatársaink kiválasztásánál alapvetően figyelembe vesszük megbízóink igényeit.

Budapest, 2014. január
dr. Vágó Ervin
vezérigazgató sk.

mp3 database pdf database